2018 73. kitabı
Okunma: 06 Ekim 2018 12:07
Sevgili https://1000kitap.com/mazkap arkadaşım bu kitap hakkında gerekli bir inceleme yazmış. Yaşam , doğa , sanat , insanlık, kadın, ve Yaşar Kemal’in bu kavramlara ve hayata bakış açısını bu
Ağacın ÇürüğüYaşar Kemal · Yapı Kredi Yayınları · 2017777 okunma
Kalemine sağlık Nuri. :) Yaşar Kemal okunmalı evet ama bilinçli olarak. Kesnlikle okunup geçilebilecek mevzuları işlemiyor. Fikrimiz olması açısından iyi oldu bu incelemen. Ama bence ilk bu eserden başlanmamalı.
Önceki 2 yanıtı göster
Böyle bir sıralama önermek için çoğu kitabını okumuş olmak gerek. Ben bir kaç kitabını okudum. O nedenle bunu daha iyi bilen birisi yapmalı. Ben sadece bu kitap üzerinden fikrimi söyledm o kadar, genel bilgim dahilinde.
2 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor
Vardiya biter bu çocuk inceleme yazar!!! Anıların kadar güzel yazı olmuş eline sağlık :)
Bi tomar badire atlattım. Ve incelemeyi yazdım :) teşekkür ederim senin hikayelerinde öyle.
Inceleme ne güzel tam da Yaşar Kemal'in doğum gününe denk geldi. Ne güzel yazmışsın. Her daim bu güzel değerimizi okumak gerek :) Ne diyor son konuşmasında " Dünya on binlerce çiçekli bir kültür bahçesidir. Her kültürün bir rengi bir kokusu vardır. Tek çiçeğe, tek renge , tek dile kalmış bir dünya hapı tutmustur. "
Harika bir kitap okudum doğum gününde bitmiş olması çok büyük bir raslantı :) bence hemmen okumalısın :)
'Aydın “kendini dünyaya gönderen dünyayı kendine gönderen” kişidir' Jean Paul Sartre