Puan vermedi·475 syf.····Okunma: 22 Ekim 2018 22:13 Kitaptan nasıl bahsetsem diye düşünüp düşünüp duruyorum. Çok özel ve özenli bir kitap, hangi kelimeleri daha çok yakıştırabilirim karar veremiyorum. Öncelikle yıllardır bir yerlerde gördüğüm bir kitaptı ama kapağı beni renklendirmemişti önyargım vardı. Sonunda tabularımı yıktım aldım elime. (yani ne yapıyormuşuz kapağa göre karar vermiyormuşuz:) çünkü kendileri her yiğidin harcı olmayan muazzam bir bilim kurgu..) Başladığım andan itibaren; kitabın sayfalarını çevirirken her seferinde dış dünyadan kopmuş buldum kendimi. Kaç kere beynim yandı kaç kere yeter artık yine mi yeni karakter dedim sayamadım. Sizi öyle bir savuruyor ki en başta, hepsini aklımda nasıl tutucam derken yazar imdadınıza koşuyor. Meraklandım, heyecanlandım bazen de anlamakta güçlük çektim. Ama şunu diyebilirim ki baştan sona ufkum açıldı. Bana farklı anlamlar yüklediği yetmiyormuş gibi okullarda öğrenemediğim olasılığı öğrendim. Matematik fizik tıp derken bilginin sınırı olmadığını bir kez daha anladım. Yazara hayran kaldım.. Zaman zaman aksiyon filminde hissettim kendimi. Birebir gözümde canlandı sahneler. Bazense bir epilepsi hastası gibi hissettim bazen tüm o acılı durumlarda o acıyı duydum. Şu 10 gün kitapla birlikte yaşadım. Mutlaka alıp okumalısınız. Hiç sanmıyorum ki kitaptan hiçbir şey öğrenmeden bitirin. Keyifli okumalar diliyorum çünkü zaten çok keyif alacaksınız!:)