Layken'in hayatı babasının ölümünden sonra değişmiştir. Lake, annesi ve dokuz yaşında ki garip erkek kardeşiyle Teksas'ta ki hayatlarını geride bırakıp Michigan'a taşınırlar. Yakışıklı komşusu Will'i ilk gördüğü andan beri onda ki dengelerin değiştiğini farkeder. Birbirlerine karşı inanılmaz derece de bir çekim hissetseler de sonrasında hayatın onların beraber olmaması için engellerle kuşattığı bu yolda sonsuza dek Will ve Lake olmanın imkansızlığıyla birbirlerinin karşı evde ki varlığını bilerek uyanırlar. Hayat onlar için öncelikleri çoktan belirlemiş ve belirlediği bu hayatı yaşamaları için birbirlerinin uzağında olmalarının yeterli olacağını bildirmiştir. Will'in okyanuslardan vazgeçişini, sadece hayatın gölü (Laken'i) ona getirmesini dilemesini, Layken'in bütün engellere rağmen Will'e sığınmasını ve onların asla vazgeçmeyişini okuyacaksınız. Will sen gerçek misin!! Gerçeksen gerçekten varsan beni bul. Colleen Hoover yine sonuyla olsun, karakterleriyle olsun, konusuyla olsun çıtayı uçurmuş. Yurt dışında 3. Roman da varmış ama ne zaman çıkar bilmiyorum. Kesinlikle okuyun. Kendimi pretty little liars'ın birinci sezonunu izliyormuş gibi hissettim okuyanlar bilir. Neyse benim favorim. Will ben buradayım will!!!