2018 25. kitabı
Okunma: 24 Aralık 2018 14:34
Spoiler içerir... Ella kuralcı evli mutsuz bir kadının aşka önce kin,nefret,güvrnsizlik varken kocasının ısrarı üzerine kitap inceleyip rapor hazırlayarak bir işe giriyor işte bundan sonra asıl hikaye onun yeni bir kişiliğe eski kuralcı tipi ve olumsuz yönler yerine olumlu yönleri oluyor.Bunun sebebi girdiği işteki Aşk Şeriatı kıtabının yazarı olan Aziz Zahrardır. Arkadaşlar bu kitap her ne kadar Mevlana, Sems Tebrizin hikayesini Anlatsada doğru mu değil mi bilmiyorum en iyisi Mevlanın ve Şems Tebrizin ayrı ayrı okuyun derim. Aşk Şeriatını okurken Şems tebrizin 40 kuralını,Çöl Gülü ve Mevlananın Şems tebrizle tanıştıktan sonraki halleri böyle değişik hikayeler anlatılır. Ella farkederki Aziz Zahra e posta gönderirken ondan hoşlandığının farkına varır.Sonrası zaten hem aşk şeriatı kitabı hemde Ella değişir kocasından boşanıp Aziz Zahra ile konyaya gelir.Bundan sonrası size kalmış. Not:Açıkçası okurken geciktirdiğim ilk kitap sizde okursanız ilk mevlananın hayatını okuyun ondan sonra bu kitabı okuyun
AşkElif Şafak · Doğan Kitap · 200976,5bin okunma