2018 59. kitabı
İnsan çok ilginç bir varlık insanları anlamak dünyanın en zor işidir zaman içinde insanlar çok farklı kulvarlarda yarışabiliyorlar bugün Mağdur olan acı çeken bir insan Yarın kendisi Başkalarına zulmedip acı çektire ibilirmi Hayat tecrübemiz gösterdi ki çektirebilir.... Babanız Despot bir adamdır yıllarca size acı çektirir siz ben evladımı aynı şekilde davranmam dersiniz ama yıllar sonra baba olduğunuzda babanızdan gördüğünüz kaba davranışları kendi evlatlarınızı uygularsınız hep bir intikam alma durumu söz konusu toplum içinde bu böyle olduğu gibi dışarıda da aynı olaylar yaşanır.... Diyor Psikolog Hayrettin Şahin ve psikoterapist Reyhan Erdoğan ..Kendilerinden okuduğum 4. kitap oldu ve yine şaşırtmadılar brni yalnızca insan psikolojisinden degil toplum psikolojisini de hikayelerler çok güzel yansıtmışlar. Takma Be Kanka diyerek yaşamımızda neleri kafaya taktığımızı,neden kafaya taktığımızı ve bunun üstesinden nasıl geleceğimizi yalın ve akıcı bir üslupla anlatmışlar.. Hep söylüyorum gönül rahatlığıyla okuyup çevrenizdrki özellikle ebeveynlere,öğrencilere küçük sorunlarla boguşup onları büyütenlere çevrenizde #TakmaBeKanka diyebileceğiniz herkese okutun... @reyhan.erdgn Alfa Psikoloji Yayınları @psikologsahin #takmabekanka #kitapyorum
Takma Be KankaHayrettin Şahin · Alfa Psikoloji Yayınları · 201819 okunma