2018 yılında okuduğum kitaplar... Başlangıç - Dan Brown Sevseydi Gitmezdi - Zeus Kabadayı Uyku - Haruki Murakami Tuhaf Kütüphane - Haruki Murakami Kağıt Ev - Carlos Maria Dominguez Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır - Ahmet Şerif İzgören Rüzgarın Şarkısını Dinle - Haruki Murakami Veronica Ölmek İstiyor - Paulo Coelho Doğal Roman - Georgi Gospodinov Uykunun Kardeşi - Robert Schenider Beyaz Kitap - Jean Cocteau Bir Kış Gecesi Eğer Bir Yolcu - Italo Calvino Günden Kalanlar - Kazuo Ishiguro Hiç Kimse Sıradan Değildir -Markus Zusak Kedi gibi Düşünmek ve Davranmak - Stephane Garnier Bir Kadının Hayatından 24 Saat - Stephan Zweig Albaya Mektup Yok - Gabriel Garcia Marquez Evde Kimse Yok -Ahmet Büke Şeker Portakalı - Jose Mauro de Vasconcelos Yitik Adanin Öyküsü - José Saramago Fırın Saldırısı - Haruki Murakami Marti Jonathan Livingston - Richard Bach Güneşi Uyandıralım - Jose Mauro de Vasconcelos Delifişek - Jose Mauro de Vasconcelos Palto - Gogol Bülbülü Öldürmek - Harper Lee Bazı Yollar Yalnız Yürünür - Özgür Bacaksız Tespih Ağacının Gölgesinde -Harper Lee Dr.Jeklly & Bay Hyde -R.L Stevenson Tanrılar Zar Attığında -Andre Alexis Zemberek Kuşu'nun Güncesi - Haruki Murakami Isabella -Andre Gide
Cüneyt GAFFAROĞLU
2019 a hedefim daha iyisini yapabilmek.Kendime bir tür not.