Merhaba Arkadaşlar, Yeni yılın gerçekleşmesine sayılı saatlerin kaldığı şu zamanlarda, uzun bir süredir planımız dahilinde olan bir etkinlik ve ayrıca bir haber için buradayız. 04.07.2018
Etkinlik
Katılmak istiyorum
İsminizi ekliyorum Mustafa Bey. Katılımınız için teşekkür ederiz. :)
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor
Keyifli güzel bir etkinlik geçirmeniz dileğiyle bir şey sormak istiyorum. :) Dereceye girenleri nasıl belirleyeceksiniz? Neye göre ya da kim belirleyecek?
Önceki 2 yanıtı göster
Evet, Rahime Hanım. Teşekkür ederiz. :)
Katılmak isterim. Fakat neden sonlanıyor ki bu güzel hesap? ://
Önceki 2 yanıtı göster
Hayır Mehmet Bey. O da sürpriz dahilindedir. Ve inanıyoruz ki bu kitaplar siz okur arkadaşlarımız için ayrı bir kazanım dahilinde olacaktır. :)
2 yanıtı göster
Bir sorum olacaktı, farklı türlerde ya da aynı türde iki yazıyla katılabilir miyiz, sayı olarak bir şart var mı?
Merhaba Emine Hanım, Şiir - Hikaye - Deneme türlerinde ayrı ayrı birden fazla yazıyla katılabilirsiniz. Sormak istediğiniz ayrıca bir husus olursa, belirtmeniz kâfidir.
Ben de katılmak istiyorum. Ama daha sonra yani birinci ikinci açıklandıktan sonra, diğer yazılanlar da açıklanacak mı ? Katılanların kalemlerinin gücünü merak ediyorum. Her insan bir dünya adeta. Hepsini görmek mümkün müdür ? Yani yalnızca size mi gönderecekler yazıları ? Madem sonra kapanacak, öyleyse genç kalemler olarak herkes kendi yazdığının paylaşımını yapsın, ve siz de genç kalemler sayfasından tekrar paylaşın. Hiç olmazsa bir hatıra olarak kalır... Ve emek eden herkesin kendi birinciliği olur.
Bir edebiyat dergisi düşünelim Şeffaf. Ve siz de bu dergiyi severek takip ediyorsunuz. Dergi paylaştığı bir yayın dahilinde siz okurlarına bir yarışma düzenleyeceğini bildirdi, belli bir zaman içinde. Ve diyelim ki siz da katılmak, denemek istiyorsunuz.. İster istemez bahsiniz üzerine de daha iyi kalemler fikri aklınızdan geçecektir ve buna rağmen yazınızı gönderme ihtimaliniz var. Yazınızı ki gönderdiniz sayalım.. Yarışma sonunda birinci, ikinci, üçüncü açıklandığında - kategorilendirilmişse - bu durum yarışmaya katılan ve değerlendirilen diğer yayınları paylaşmayı dergide ne kadar doğru kılar? Sonuçta bir yarışma ve eleme sürecindeydi değil mi? Bahsettiğimiz tam olarak bu. Etkinlik dahilinde tarafımıza gönderilen birçok yayın olacaktır. Ve örnekten, etkinliğimizi farklı kılan, bizlere gelen ve değerlendirmiş olduğumuz yayınlardan 15.01.2019 tarihi sonrası 10 tanesini seçiyor oluşumuz. Ve bu yayınları ilk 3 kişinin belirlenmesi için 1K dahilinde bir Ankete sunacak oluşumuz. Son kararı sitedeki siz arkadaşlarımız verecektir. Ayrıca fark etmişsinizdir ki etkinlik çerçevesinde bir kuralımız yok. Bir sınırlandırmamız. Tek istediğimiz özgünlük ve yenilik. Ve durum bir etkinlik değeri taşıdığı için kişisel sayfalarınız dahil önceden paylaşmış olduğumuz yayınlar inanıyoruz ki bu değere aykırıdır. Her kalem, ışığını taşır. Sınırlandırmamız, iyi kötü ayrımından çok bir vefayı nitelendirme gayesidir. Genç Kalemleri, kalemlerinizle devam ettirecek olan sizlersiniz. Sorularınız için teşekkür ederiz. Sormak istediğiniz bir husus olursa belirtmeniz yeterlidir. İsminizi ekliyorum. Katılımınız için teşekkür ederiz. İyi günler. :)