Günün birinde bir tilki ormanda genç bir tavşanla karşılaşmış. Tavşan sormuş, " sen nesin? " tilki , "ben tilkiyim" diye yanıt vermiş, "ve canım isterse seni yiyebilirim." "Peki tilki olduğunu nasıl  kanitlaybilirsin?" Diye sormuş tavşan , tilki ne diyeceğini bilememiş çünkü şimdiye kadar karşısına çıkan tavşanlar dan hiçbiri böyle sorular sormamis. Sadece kaçmışlar. Tavşan " tilki olduğun dair yazılı kanıt gösterebilirsen sana inananirim demiş" Tilki doğru aslana koşup , ondan tilki olduğuna dair belge almış. Sonra tavşanın beklediği yere gidip belgeyi okumaya başlamış zevkle bu arada belgenin  ana fikrini anlayan tavşan hemen gözden kaybolmuş Tilki aslanın mağarasına geri gitmiş onu bir geyikle konuşurken bulmuş Geyik," aslan olduğuna dair yazılı bir kanıt görmek istiyorum. .." diyormuş Aslan ," aç olmadığımda böyle bir şeyle uğraşmam gerekmez. Aç olduğum zamansa  yazılı bir şey  görmene hiç gerek kalmaz " demiş. Zaten öğrenirsin Doğru yaklaşım  budur, aslanın yaklaşımı : "Bana inanıp inanmaman kimin umrunda? "
Felsefe
Evet devami öyle. Çok etkileyici bi hikaye gerçekten