2019 1. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2019 21:04
Kitap tek kelimeyle, harikaydı. Her klasik okurunun da okumuş olması gereken bir kitap diye düşünüyorum. Çok dolu dolu bir kitaptı gerçekten. Yani kitaplar bize bir şeyler katsın isteriz ya her zaman, işte bu kitap gerçekten çok fazla şey katıyor insana. Ben kitapla şu çok meşhur müzikal ile tanıştım. youtu.be/_Q-WDzffoDw youtu.be/zJtiDaGC8XQ Kesinlikle kitapdan önce veya sonra bu müzikali izlemenizi şiddetle öneriyorum. Aylarımı bu müzikali mırıldanarak geçirdim. Ve eminim herkese hitap eden bir kitap. Yani adeta yazar onlarca farklı türü bir araya getirmiş gibi, neyseki klasik deyip geçebiliyoruz. Tek rahatsız olduğum nokta, kitabı okuyamadım bir türlü. Yani bitmek bilmedi, bir yandan da bitsin istemedim ama kendini hop diye okutup bittiren bir kitap değildi. Sanırım bunun nedenlerinden biri de çok fazla bölünmüş olması kitabın. Yani ayrı ayrı parçalar bir araya getirilmiş gibi. Bu aralarda da kitapdan kopmak çok rahat oluyor. Ama yine de değerdi her ayırdığım saate. Ayrıca şöyle kitap incelemelerin olduğu platformda da #39064006 nacizane bizimkiler değil inceleme fikir beyanı bile zor oluyor.
Notre Dame'ın KamburuVictor Hugo · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202242,2bin okunma