Şöyle bir etkinlik yapalım mı sevgili dostlar bu gönderiye ilk yorum yapan arkadaşa ben kitap hediye edeceğim. 2. yorum yapan arkadaşa ilk yorum yapan kitap hediye edecek....En son yorum yapan da bana kitap hediye edecektir...süremiz 28 ocak olsun...yorumlar en sevdiğiniz kitap alıntıları olsun...tek yorum yapın lütfen :) :)
Bu yorum görüntülenemiyor
Arkadaşlar etkinliğimiz sona ermiştir lütfen herkes birbirleri ile iletişime geçsin :)
“Güzel bir kitap okumak ve ömrümün geri kalanını o kitabı okuduğum yerde geçirmek istiyorum,” demişti. Sonra da bana dönüp sormuştu: “İnsan güzel bir kitap okuduğu yerden nasıl ayrılabilir?” Baharda Yine Geliriz
Çünkü kırlara çıkıyorsunuz,şemsiyenizi bırakın ayıp! Bana parmağınızdaki çiçekleri gösterin.
Bu yorum görüntülenemiyor
Tanıdık yollardan tanıdık bir semte gitmek her zaman hüzünlü.💙 #evsizlerşarkısöyler #gülhantubaçelik
Gitmek bazen elzemdir. Bir kasabaya, belki deniz kıyısına, belki dağ başına. Ya da başka topraklara, bilmediğin yerlere, bazen bildiğin yerlere. Kendi mazine, geleceğine, hayallerine gitmek güzel. Belki hiç ama hiç bilmediği bir yere gitmeli insan. Hepsi ayrı güzel. Gitmekten korkmayın. Salimen dönebileceğinizi bildiğiniz her gidiş bir şeyler öğretir ve besler. Yollarınız hep açık olsun. [Özen Yula]