Gönderi

Attila İlhan 'ım, Attila İlhan ' ımız...
Evettt bugün günlerden https://1000kitap.com/yazar/Attila-Ilhan 💕💜💙🌹🌺🌷💐. Ne yapacağını bilmeyen arkadaşlarım için ön bir bilgi vereyim. https://1000kitap.com/yazar/Attila-Ilhan 'ın sözü, şiiri ya da alıntısını bu iletinin altında paylaşacağız.
Gönlümünbaharı
Gönlümünbaharı
' nden “ İnsan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı... ” 🦋🦋 veee https://1000kitap.com/Leonunsaksicicegi ' den 💕 bir alıntı ile devam etmek istiyorum. " yanlış bir hayalin şehrinde kaldım sevdiği ben değildim anlatamam o aşk bu değildi tasarladığım büyük bir tenhalık nasıl korkmam korkularım bir canavar doğurdu" Desteklerinizi bekliyoruz. Katılan ya da katılmayan herkese teşekkür ederim 💐💙💜💕🌷. Hepinizi çok seviyorum 💕.
Etkinlik
··
72 Gösterim
158 Yorum
Benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün. Dağıtır gecelerim sarışınlığını Uykularımı uyusan nasıl korkarsın, hiçbir dakikamı yaşayamazsın. Aysel git başımdan ben sana göre değilim. Benim için kirletme aydınlığını, hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim.
"...Çünkü ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili ..."
🌸🌸🌸
beni koyup koyup gitme, ne olursun durduğun yerde dur kendini martılarla bir tutma senin kanatların yok düşersin yorulursun beni koyup koyup gitme, ne olursun
💕💕💜
Gözlerin gözlerime değince felâketim olurdu ağlardım beni sevmiyordun bilirdim bir sevdiğin vardı duyardım…
🌸🌺🏵️🌷
Saatler bizim değil kitaplar bizim değil bizim değil yaşamak bizim değil hiçbir şey kendi dünyamızda yabancılar gibiyiz ya çok erken ya çok geç doğmadık mı sevgilim buna rağmen mutluluğa inanıyoruz.
💕💕💐
Reklam
görünmez bir mezarlıktır zaman şairler dolaşır saf saf tenhalarında şiir söyleyerek kim duysa / korkudan ölür -tahrip gücü yüksek- saatli bir bombadır patlar an gelir attilâ ilhan ölür
💕🌼🌹
Bu yorum görüntülenemiyor
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.