Beraber Yürüttük Biz Bu Yollarda
2019 5. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2019 00:25
Yılmaz Özdil kendine has uslubuyla ve tüm objektifliğiyle asrın liderimizin ve yandaşlarının nasıl yürrüttüğü bu kitapta anlatmış. Muhterem hoca efendiyken birden bire fetö olan terörist olan Fethullah Gülen ile olan ilişkileri göz önüne sermiş. Ancak bunlar zaten göz önündeydi ve tüm bunlara rağmen hala bu dini kullanan, dini ticarete döken, sözde müslümanların ülkemizi yönetiyor olması acı gerçek. Her neyse kitap gercekten okunması gereken bir kitap. Tavsiye ederim.
Beraber Yürüttük Biz Bu YollardaYılmaz Özdil · Kırmızı Kedi · 20151,639 okunma
Atatürk ün ozel hayatını , değerlerini kullanarak para kazanmak ticaret yapmak en kazançlı hırsızlığa girer, atatürk u seven adam kendi yazmış olduğu nutuk okur ve bir kitaba servet değerine fiyat bicmez
Hür General
Günümüz hükümetinin asrın liderimizin din üstünden oy devşirmesine kimsenin sesi çıkmıyor oda ayrı bir ironi zamanında Atatürk e ayyaş diye seslenen Tayyip Erdoğan a kimse ses cıkarmadı şimdi Yılmaz Özdil in kitap fiyatı üzerinden de Atatürk savunması yapılması ilginç.
Peki kardeş bir kitabı 2500 e satmak ne oluyor?
Hür General
Bu yürütmeyle o bir değil benim görüşüm kitabı isteyen okur isteyen okumaz ve bence bu fahiş fiyatla kimsede okumaz.