2019 6. kitabı
Okunma: 22 Ocak 2019 22:40
Momo.. Seninle tanışmamız 9 yıl öncesine dayanıyor. Dün gibi hatırlıyorum, 11 yaşına yeni girmiştim. Babamdan hediye olarak kitap almasını isterdim hep. Babam da ismine, kırmızı punto ile yazılmış
MomoMichael Ende · Kabalcı Yayınevi · 201382,1bin okunma
··1 alıntı·
21,6bin Gösterim
Kitap özeti gibi şahane bir inceleme olmuş. 👏👏👏 Ben de yeni bitirdim. Tarifsiz bir kitap. Zaman kıymetli ama daha da kıymetli olan yaşam 🙂
güzel yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏻
Hayat ile içiçe olan ve doğal içten yapılan incelemeler her dair favorimdir.. Ve günümüz dünyasını o kadar güzel özetlemişiniz ki katılmamak elde değil derim.. Kaleminize sağlık Oya hocam nitelikli incelemeniz için...
Çok teşekkür ediyorum bu kıymetli yorumunuz için..
Biraz önce bir inceleme gördüm. Kitaptaki alıntılardan ibaret! İyi de beğeni alıyor... Şimdi sizin incelemenizin beğenisine baktım da yazık yani. Yazıp yorulmaya gerek yok! Tamam, beğeniye göre değerlendirmeyelim ama emeğe de saygı bekliyor insan... Bu kadar emek verip, bu incelemeyi yazdığınız için teşekkür ederim. :) Umarım bir gün gerçek değerini görür emek vererek yazılanlar...
Önceki 2 yanıtı göster
Tekrardan çok teşekkür ediyorum. Elbette ki yazarım, siz güzel insanı da unutmamak gerek 💛🌻
Öleceğini bilen tek canlı insandır ve hiç ölmeyecekmiş gibi yaşar der Necip Fazıl... Zamanımızı sevdiklerimize, güzel ve iyi olan şeylere harcamayacaksak neden yaşıyoruz ki biz zaten? Momocum kendi küçük kalbi kocaman olan çok sevdiğim kitap karakterlerinden biri, kaleminize sağlık en az Momo kadar tatlı bir inceleme olmuş :)🌼
Papatyacım, senin de bu yorumun Momo kadar tatlı ve kıymetli.. çok teşekkür ederim 🌼 çok haklısın, sevdiklerimle geçmeyen zamanı ben yaşanmış saymıyorum doğrusu :)
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Elime geçen Momo kitabını okuyup okumamakta kararsız kalmıştım. İncelemenizi okuduktan sonra kesinlikle okuyacağım ellerinize sağlık..
teşekkür ederim, keyifli okumalar dilerim o halde :)
Yüreğinize sağlık. Çok güzel olmuş incelemeniz. Ben de dört yıl önce okumuştum bu kitabı. İlkokul öğretmeni kızım için aldırmıştı. O kadar çok şaşırmış ve beğenmiştim ki. Bu nasıl bir hayal gücü diye. Çünkü daha önce böyle bir kitap okumamıştım. Ve kitap okumayı sevmeyen,zaman kaybı olarak gören kızım şimdi okuyor.☺️
çok mutlu oldum tebessüm ettirdi yorumunuz, teşekkür ediyorum 🌸🙏🏻