Puan vermedi·189 syf.··Beğendi
···Okunma: 25 Ocak 2019 13:32 Ahh Saniye Çelik...
Gönlü çok derinden yaralanmış, 2 çocuk kaybetmiş 3 çocuk annesi. Köylü kızı olmak istemiyor, saçını kestiriyor. Erkek gibi davranıyor babasının gözüne girmek için. Ancak eşiyle işler düşündüğü gibi gitmiyor. Eşinden olması gereken şeyleri talep ediyor. Kocası akşam yemeğe gelsin diye dokuza kadar çocuklarını aç bekletiyor.
30 yıl evli kalıyorlar. Her türlü şiddete maruz kalıyor. Ama inat ediyor gitmiyor kocasının yanından. Kocası 30 yıl boyunca Saniye Çelik'in adını ağzına almıyor. Düşünün eşini 30 yıl size isminizi söylemiyor 1 kere bile. Aldatılıyor, aşağılanıyor, evden kovuluyor, hor görülüyor; ama yine de 'Mehmet'in yanından ayrılmıyor.
Türkiye'deki her kadının var olma savaşını veriyor Saniye Hanım. Zaman zaman acaba ben yok muyum diye düşündüğü bile oluyor. Ama o pes etmiyor, yılmıyor ve çocukları için sabrediyor.
Doğan Beyle yaptığı röportajdan sonra aslında yanlış yaptığının, çocuklarını o ortamda büyütmenin ne kadar yanlış olduğunun farkına varıyor.
Doğan Cüceloğlu yine coşturmuş. Dili, akıcılığı mükemmeldi. Yaptığı psikoanalizler muazzamdı.