Bilginize duyrulur :)
Merhaba çok sevgili yakın okur arkadaşlarım etkinlikle ilgilendiğim için özelden yazamadım. Şimdi size 1 gün mühlet veriyorum. Ya şiir etkinliğine katılırsanız sevinirim ya da ben özelden yazdıktan sonra katıldığınız için sevineceğim. Yani her halükârda katıldığınız için teşekkür ederim :D Umarım beni tek tek sizi tespit etmekle yormazsınız. Not bu bir tehdit değildir hem de hiç değildir :)) Güzel akşamlar dilerim 🌼 lütfen etkinlik için yerlerimizi alalım ;)
Vakit birazcık mini minicik geçmiş ama tespit edilmeden teslim olmakta fayda var... Beni de ekler misiniz sayın pek tatlı papatyacığım?
Yaaa yıldızım ışığım gelmiş benim geç mi yeni başladık ablacım 😍 bu ne tatlı bir geliştir şiir gibi tam kalbine yaraşır. Ekliyor hemencecik papatyan seni ❤
2 yanıtı göster
Not: Küserim derken ciddiye alan ve korkan ponçik arkadaşlara ithafen: Küsemem ki ben kıyamam katılmayanların da canı sağolsun, mühim değil katılsalardı mutlu olurdum ama sorun değil :)) artık bu konuyla ilgili yazmayacağım. Rahatsızlık verdiğim için üzgünüm 🌼 şiir okuyan okumayan herkese keyifli okumalar...
Bu davetin üzerine şöyle diyorum; "Ve oturdu mu bir masaya Hakkını verir çay içmenin.." Güzel insan A.Cahit Zarifoğlu ve Eylem Okur şiir buluşması adına bende varıımmm :):)
Önceki 4 yanıtı göster
Sen de benim amin kuzum ❤🌼
O zaman bende Orhan Veli Sakın Şaşırma ile etkinlikteki yerimi alayım :) Bu arada şunu da belirtmeliyim;bu etkinlik katıldığım ilk etkinlik,okuduğum ilk şiir kitabım olacak.O yüzden beni etkinliğin gidişatıyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim :)) @Safpapatya
Hoşgeldiniz elbette siz yeter ki şiir okuyun ilgilenmem mi hiç 😄🙈🌼 ekliyorum sizi de 😊
Canım papatyam tavsiyen üzere : Şükrü Erbaş/Yaşıyoruz sessizce ile etkinlikteyim 💕🌸🌸
Önceki 2 yanıtı göster
Güzel kalbinle okuyacakların 😄🙈❤🌼
1 yanıtı göster
Hasan Ali Toptaş-Yalnızlıklar.. Yalnızlık, okyanusta damla avıdır, kum tanesinde çöl.
Teşekkürler 😌 #40089701 buraya da bekliyorum güzel alıntılarınızı 🌼