Yüzyıllık Yalnızlık
Yüzyıllık Yalnızlık
Ne kitaptı ama... Beş günde okuyabildim ancak. Başlarda çok karışıktı gerçekten ama yaklaşık 120.sayfadan sonra kişileri ve zamanı az çok oturtabilmeye başladım. Düşsel bir dünya ve zaman kavramı çılgınca ilerliyor. Tüm bunların yanısıra aynı isimlerle soyunu sürdüren bir aile var. İlişkileri baş döndürücü... Velhasılı beğendim kitabı özellikle sonu çok güzeldi ama ne yalan söylüyüm aşırı derece sevemedim sanırım. Bu durumda olan bir tek ben miyim? 🤔
Bu kitabı aşırı heyecanlı bir şekilde aldım ama bir türlü anlayamıyor (zaten kitabın girişinde ki aile ağaci bile zor :))ve sürekli yarım bırakıyordum sizin instagramda ki storynizi gördüm ve Tuba hocam okusun onunda yorumuna bir bakayım dedim 🤗 Tekrar başlayacağım bakalım. 👐
Yaa ne mutlu oldum 😍 Çok çok teşekkür ederim 🖤 Aynen birazcık okuması zor bir kitap ama benim kitabı yarım bırakamam gibi bir huyum olduğu için zorlayarak okudum ilk 100 sayfayı sonrasında ilerlemem daha kolay oldu 👍🏻 Umarım çok zorlanmadan ve keyif alarak okuyabilirsiniz 😉😘