Şiir Kitabı Okuma Etkinliği İnceleme ve Alıntılar
NOT: Bu ileti #40075031 şiir etkinliğine katılan arkadaşlar içindir. Bu ileti altına yorum yapmadan önce linkini gördüğünüz etkinliğimize katılırsanız mutlu olacağım :)🌼 Etkinliğe katılan değerli okur arkadaşlarım öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Etkinlik için şiir kitabına yeni başlayacak olan okur arkadaşlar bana yazabilirler, naçizane öneride bulunurum. Bunun dışında bulabildiğim birkaç epub ya da pdf şiir kitabının linkini de paylaşmaya çalışacağım. Ve sizde varsa şayet bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim. Bunların dışında etkinlik için alıntı ve incelemeleri bu ileti altında toplayalım. Yalnız çok yoğunluk oluşmaması adına alıntılarda daha seçici olabilirsek sevinirim. Hepinize keyifli okumalar. Buraları şiirleyelim. Şiirle kalın :))🌼
Şiir
"Ey sözün billuru Sensin kalbimden dünyaya yürüyen hayranlık." Pervane/ Şükrü Erbaş Sayfa: 8
Önceki 6 yanıtı göster
"Kalbim Bir ıssız harfsin Sesler içinde..." Sayfa: 19
3 yanıtı göster
Turgut Uyar, "Büyük Saat" incelemem:)) #40671649
Kudüs / Nizar Kabbani #40242647
Bu yorum görüntülenemiyor
O mavi gözlü bir devdi. Minnacık bir kadını sevdi. Kadının hayali minnacık bir evdi, bahçesinde ebruliii hanımeli açan bir ev. Nazım HİKMET
Çok sevdiğim bir şiirden teşekkürler 🌼 etkinliğimize katılmak ister mıydınız? :) #40075031