Puan vermedi·333 syf.····Okunma: 23 Şubat 2019 20:21 Kitap okuduğunuz diğer seri kitaplardan tamamen farklı. Diğer kitaptaki karakterler bu ikinci kitapta yok. Hatta son ana kadar bir devam kitabı olduğu bile anlaşılmıyor. Kendinden bağımsız bir roman gibi gelebilir gözünüze. Her bir karakterin 24 saatlik zaman diliminde yaşadıkları anlatılıyor. Her bölümde bir karakteri görüyoruz. Hepsinin başından geçen intiharlar alkol sorunları ölümler aldatmalar aldatılmalar var. Aile içi ensen ilişki maalesef ama maalesef burda da karşımıza çıkıyor. Kitabın sonunda ilk kitaptan kahramanımız Eda yada bu kitapta geçen adıyla Melike’yi görüyoruz. O zaman ilk kitaptan bir karakter bulmanın heyecanıyla daha hızlı okuyorsunuz. Eda’nın böyle bir durumla karşı karşıya olduğunu zaten ilk kitapta öğrenmiştik. Burda da karşımıza çıkıyor. İlk kitap ne kadar yavaş ne kadar ağır karmaşıksa bu kitap tam tersine o kadar hızlı o kadar net. Tüm karakterler ortada yapılan planı kitabın ortasına geldikten sonra az-çok anlıyorsunuz. Bakalım ölümle biten ikinci kitabın ardından serinin son kitabında neler olucak.