Siz ey Müslümanlar! Suskun ve aciz, helâk olmuş ölüler!
(Suriye'de) zehra, 21 yaşında. altı aylık hamileyken rejim güçleri tarafından hapsedildi. defalarca uğradığı tecavüz sebebiyle bebeği ölü doğdu. zehra aklını kaybettiğinden dolayı serbest bırakıldı.. ey zulme karşı susmuş insan? şimdi sen bu satırları okurken satır sonunda dersin kendi kendine bana ney ya suriye den ne halı varsa görsün? ama Müslümanlık zulme karşı susmayan bir dindir? dünyanın neresinde olursa olsun zulmün A-B-C sı yoktur zulüm zulümdür? ey korkaklığı yüreğine yerletirmiş ben Müslümanım diyen? aciz suskunlar.. sesinizin çıkması için? zehra anneniz ablanız kardeşiniz halanız teyzeniz? olması mı gerekiyor?.. yada komşunuz? veya aynı ülkede yaşamanız mı gerekiyor? zulme karşı sesinizin çıkması için? doğan karaca
Birilerine sitem etmek lazımsa Türklere değil,Türklerle din kardeşi olup Yahudi ile ABD ile Rusya ile işbirliği yapanlara söylemek gerekir.Biz Türk Milleti olarak, tarihçilerin ve ilahiyatçıların da icma ile kabul ettikleri üzere İslam'ın sancaktarlığını yapan bir milletiz.Bakma sen Suriye'den bize ne dememize.Dünya'da mazluma yardım edecek tek bir millet kalsa o Türk milleti olurdu.Biz bir şeylere sinirlenip haykırıyorsak din kardeşi dediklerimizin,bize karşı hainlikleri ile dolu tarihleri yüzündendir.Biz yine kimseye sırtımızı dönmeyiz.Sitemimiz bizim ağzımızdadır,faaliyetimizde değil.İslam emrettiği için bunu yapar yardım ederiz,ama sitemlerimiz de haksız değil.Bu da böyle biline.Allah mazlumun yardımcısı olsun.
Bu yazdıklarınız çok üzücü ve kabul edilemez şeyler. Ama ne yapmalıyız daha müslüman olduğumuz için ? Suriye halkı ülkesini terketmiş burada keyif yapıyorken. Yaşlı hasta çocuk vr kadınların bazılarını anlayabilirim elbette yardımcı olacağız. Ama onlar ülkelerini bu durumun içinde bırakıp kaçtılar. Bakın Türk Askeri orada yıllardır ve insanüstü bir çaba gösteriyorlar. Aç susuz uykusuz çadırlarda yaşıyorlar. Kendi aile eş ve çocuklarını burada bırakıp gittiler. Çocuklarını babasız bıraktışar Suriye halkının refahı ve kurtuluşu için. Bizler burada halk olarak cebimizden vere vere battık ekonomimize dikkatle bakın lütfen. Burada hala kimi nereye davet ediyorsunuz anlamıyorum sizi. Bence siz herşeyi bırakıp burada yazmak da dahil suriye'ye gidin ve destek olun. Ve dinimizle duygularımızı sömürmeyi bırakın.. Çünkü Türkiye yeterince elini taşın altına koydu ve o el ezildi. Tek müslüman halk biz değiliz. Bu yazınızı uluslararası platformlarda paylaşın çağrınızı diğer müslümanlara yapın.. iyi akşamlar dilerim size.
Muhammed Ali hangi cemaatin şeytanısın acaba. Salmışlar seni ortaya