·400 syf.····Okunma: 01 Mart 2019 21:41 ≈Spoiler İçerir≈
2. Kitaptan sonra iyi bir şeyler okumayı umut ediyordum, Allah'a şükür öyle oldu. Roth değilde Zayne'le olsaydı en kötü serilere koyardım kesin
Sam'in ruhu Sam'in ruhu dediler, Lilin ölünce kimse Sam'i hatırlamadı, umursamadı. Garipsedim.
Lilith'in "Sen doğunca gözlerini gördüğümde sevgiyi hissettim" demesi baya şok etkisi yarattı. Duyguları da varmış demek
Stancey ve Zayne olacak gibi gösterdiler sonunda ama bu benim sevmediğim bir ship. O yüzden saçma olur diyorum.
Morris'in ne olduğunu merak ettim ama yazar açıklamadı. Son sayfalarda hep bir bekledim :((
Layla'nın da ölümsüz olması sevindirici bir haber. Bambi'nin gitmesi yıkıcı bir haber. Bambi'yi seviyordum baya üzdü bu yüzden. Bir şekilde geri gelir diyordum, gelmedi.
Elijah'ın ölmesi mükemmel oldu. Abbot'un da. Zaten kendisini sevmediğimi bir önceki kitap yorumumda belirtmiştim. Hiç üzülmedim ikisine de :D
Layla ve Roth'un beraber cehennem gezisi gibi bir şeye çıkmalarını isterdim ve de kumsaldaki sahneyii ama yazarımız böyle uygun görmüş napalım flhdljflgd
İyisiyle kötüsüyle ortalama bir seriydi.