Puan vermedi·276 syf.····Okunma: 05 Mart 2019 15:34 Yine başından sonu belli olan ancak kendini okutan bir eser. Yazar her ne kadar basit kurgu, basit dil kullansa da bir şekilde romantizme kapılıp gidiyorsunuz. Kitabı elinize alıp bitirmeden bırakamıyorsunuz.
Kitabın konusuna gelince; Clare tarihi aşk romanları yazıyor. e Buram buram aşk kokan kitapların yazarı Clare'in hayatında işler romanlarındaki gibi gitmez. İlişkilerinin sonunda maalesef hep üzülüyor. Nişanlısının gay çıkması ve onu aldatırken yakalanmasından sonra iyice yıkılır.
Sebastian ile Clare'in ortak bir geçmişi vardır. Ama en son görüşmelerinin üzerinden yıllar geçmiştir. Sebastian savaş haberleri yazan bir gazeteci. Sebastian babası ile ilişkisini annesi öldükten sonra düzeltmek için babasının yanına gider ve Clare ile yakınlaşmaya başlarlar. Clare kitaplarında ki gibi romantik bir eş, çocuklar ve bir köpek hayali kurar. Ama Sebastian'ın hayalleri hiç öyle değildir. Sonra sex üzerine dayalı bir ilişkileri başlar. Ama Clare Sebastian'a aşık olduğunu anlar ve Sebastian'a onu sevdiğini söyler ve ayrılırlar.
Yazarın kitaplarında tek sevmediğim şey, Kadın kahramanlar erkek kahramanı çok çabuk affediyor. Azıcık süründür se bence daha iyi olur. İyi okumalar...