. Ben senin yüzünü sildiğin havlu Üstüne çektiğin yorgan, Başını koyduğun yastık olmak istiyorum. . . Ben senin demlediğin çayın Altındaki çaydanlık olmak, Ve fıkır fıkır sana kaynamak istiyorum. . . Ben kaynadıkça sen benim Ateşimde,dem tut istiyorum. . . Ben senin içtiğin cay bardağının Dudak payı olmak Her içtiğimde dudak payımı İstiyorum. . . Ben senin ekmeğine sürdüğün Tereyağının, Üstüne dökülen bal olmak İstiyorum. İkimizin de ballanmasını/tatlanmasını İstiyorum. . . Ben senin yediğin ekmeğin Dökülen kırıntıları olmak Ve onları böyle parmaklarında, Üstüne bastırıp yemeni İstiyorum. . . Ben senin kahvaltı sonrası, Yaktığın keyif sigarasının dumanı olmak İstiyorum. . . Böyle her nefeste içeri daha içeri girmek Senin içerine girmek, İçinden, Kalbine mülteci olarak sığınmak İstiyorum . Tıbben mümkün olmasa da, Sen istersen olur bu diyorum olur. . . Ben senin mavi kimliğindeki Medeni Halin olmak istiyorum . . Ya ben Senin olmak istiyorum . Ya ben Bu beni Sana monte etmek istiyorum. DORUK
··1 alıntı·