Hangi tür kitap?
Çevremdeki bazı insanlar tek bir türde kitap okumakta ısrar ediyorlar. Kimisi sadece aşk, kimisi polisiye, kimisi bilim-kurgu, distopya romanları okumayı tercih ediyor. Diğer tür kitaplardan çok nadir okuyorlar. Bense elime ne geçse ayırt etmeden okuyorum. Polisiye, tarih, araştırma, siyaset, aşk, bilim kurgu... Yeterki kitap olsun... Peki sizin okuma alışkanlığınız nasıl? Tek bir türe sadık mısınız, yoksa ne olsa okurum diyenlerden misiniz?
Anket
Genelde Tasavuf ve mesnevi okurum Ama dogru kaynak bulmak zor Hayali kahramanlarımı yok etmek istemem dogrulugundan emin olmalıyım Bundan dolayı romanda okurum ama biraz seciyim Ama genel okurum sanki biraz da okumak guzel Herkeze keyifli okumalar.
Mesneviyi ben de seviyorum. Ancak bu alanda çok kitap okuyamadım. Daha çok okumayı düşünüyorum 👍
Tarih, Felsefe, Sosyoloji, Edebiyat, Bilim, Sanat ve okumak zorunda olduğum alan kitapları
Tavsiye ederim ama Biraz alt duzeyden gitis yapmakta fayda var Cunku ust sinif biraz deryaymis ben gec fark ettim Insallah okursunuz. Konular insanin ruhunu dinlen diriyor.
Başlayacağım inşallah 👍
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor
Tür değil de her yazardan bir kitap okuma hedefim var. Herkese eşit şans vermeli diye düşünüyorum. Akıl farkli düşüncelerle yoruldun istiyorum.
Çok güzel bir düşünce. Bilinçli bir yaklaşım. Tebrik ediyorum sizleri 👏👏👏