Puan vermedi·320 syf.····Okunma: 17 Nisan 2019 01:57 Güzel bir psikojik gerilim kitabı yorumu ile geldim yazarın okuduğum ilk gerilim kitabı ve çok başarılı buldum sayfalar şiddetle gerilimle çevrilmeyi bekliyor sürükleyicilik anlamın da eşsiz, her sayfa da gerilim yükseldikçe yükseliyor ki tahminler hava da uçuşuyor ama tutmuyor tabisi de tutmuyor elinize alınca okumadan yapamadığınız türden gerilim sevenler için harika sevmeyenlerde okumalı diyorum efendim okuyun
Küçüklükte psikojik sorunlar yaşamış ve bu sorunlardan ötürü psikiyatristliğe merak sarmış bu alan da doktorluk yapan Emma'ya günün birinde postacı, komşusuna gelen bir paket olduğunu ve evde olmadığı için size bırakabilirmiyim diye rica eder ve önemsemez alır.
Aradan zaman geçer ve evde tadilat olduğu için otele gider tecavüze uğrar üstelik hamiledir ve gözünü çok uzakta bir otobüs durağın da açar. Bu esna da üç dört bayan daha öldürülmüştür. Suçluyu tahmin etseniz bile edilmiyor kurgu itibariyle nedeni daha çarpıcı çünkü. Sonrasın da ki heyecanlı sayfaları sizlere bırakayım her sayfası gerilime kurulu kaçırmayın..