Kadın
Bakire kadınlar istiyorsunuz çünkü cinsel performansınızın kıyaslanmasını istemiyorsunuz.Edilgen ve tecrübesiz kadınlardan eş istiyorsunuz, çünkü hizmetinizi yaparken sözünüz geçsin
Felsefe
4.118 Gösterim
Yazıyı bir kaç kez okudum. Tamamına karşıyım,acayip bir şey, bu kadar yanlış düşünceleri bir arada görmek garip. Birde bunu aydınlığa erişmiş havalarında söylemek hem garip hem ürkütücü. Gericiliğin tehlikeli bir başka hali. Tırnak içindeki namussuzluk,bilemedim ne demeli. Bakireliği cinsel performans karşılaştırmasıyla anlatmaya çalıştıktan sonra aklı cinsel organlarında kalanları lanetlemek. Bu yazı kadınları yüceltmekten çok iyice yerin dibine batırmış. Kimsenin yüceltilmeye ihtiyacı yok.
Önceki 3 yanıtı göster
Kimse kimseyi linç etmiyor burada iki insan karşılıklı konu hakkında konuşuyoruz. En azından konuşmaya çalışıyoruz diyelim. Fırat Bey öncelikle ben söylemedim J. Saul söylemiş yazıyı kendime mal etmeyeyim. Lakin geneli itibariyle sizin gösterdiğiniz tepki fazla kültürlenmeden kaynaklı olduğu inancındayım. Ataerkillik düşüncesinin damarlarınızda dolasmasindan dolayı rasyonel zeminden uzakta yorum yapıyorsunuz. Yorumlariniz şahsınıza aittir ve saygı duyuyorum çokta garipsediğimi de söyleyemeyeceğim. :) Bir erkeğin çıkıp yazmasını öngörüyordum bu da siz oldunuz yorum için teşekkür ederim. Daha rasyonel zeminde tartışmak üzere saygılar.
3 yanıtı göster
Tam da bu yazıyı okurken aklıma çok sevdiğim ve sık kullandığım şu söz geldi; 📌NAMUS SADECE KADINA ÖZGÜ BİR ŞEYSE, HZ. YUSUF' UN SAKINDIĞI NEYDİ? Şunu iyi bilelim ki ilk tesettür ayet erkeklerimize sonra kadınlarımıza inmiştir. Ve hiçbir ayette erkektir yapar yazmıyor. 📌siz ne kadar şerefli olursanız eşleriniz o kadar namuslu olur. ______________________________ (((HZ. MUHAMMED S.A.V))) ______________________________
Bu yorum görüntülenemiyor
Şu 500 beğeni alan sayının çoğu okumanın ne olduğundan bilhaber. Böyle bir yazıya bodoslama dalan sürü kafasına söylenecek çok şey var ama neyse... Tek isteğim böyle saçmalık dolusu, göz zevkini hiçe eden ve zaman kaybı olan şeyleri ana sayfama düşürmemeniz. " Bakire kadınlar istiyorsunuz çünkü cinsel performansınızın kıyaslanmasını istemiyorsunuz." Hayatımda duyduğum en gereksiz cümle diyebilirim. Kişi kendi olduğu ve kendini kaybetmediği sürece, karakteri çizgisini aşmadığı sürece başkalarının söylemine ne hacet duyar? Bu saçmalık dolusu bir söze ki altta da belirtildiği gibi nereden baksan tutarsız bir söylemi bu denli benimseyen kitleye üzülmek gerekir.
En dogrusunu gene üstad söylemis; "Kadınlar insandir, Bizler insanoğlu" (Neşet Ertaş)
Bu kavga "etle tırnağın" kavgasıdır. Yani ahmakça, yani uçarı yani olmaması gereken bir kavga. Kadın ve erkeği birbirinden ayırmak muhal. Birkaç vandal mahlukat yüzünden tüm erkekleri hedef almak hangi aklın icabı? Fakat toplum öyle bir hale geldi ki, yukarda verdiğim örneğe binaen "kadın et mi yoksa tırnak mı?" diye hesap soracak bir kitle oluştu.