2019 46. kitabı
#kitapyorumu #Hercai Reytingler kıran dizinin Çok Satan kitabı Hercai yorumuyla geldim. Söylenecek çok söz, konuşulacak çok laf var ama ben hala kitabın etkisindeyim. Şimdi ben susuyorum, yorumum konuşsun. Zamansız gelen bir ölümün yetim kalan çocuğuydu Miran. Ailesini sevdiklerini kaybedince içindeki yanan ateş intikam yeminiyle alevlenmişti. Ölen babasının intikamını almak bu hayattaki tek isteğiydi. Babasının katili olan Hazar Şanoğlu’na acımasızca saldıracaktı. Reyyan, babasının tanıdığı bir adamla evlenmeye karar verilen hayatının baharında herşeyden habersiz güzel. Hayallerinden böyle bir evlilik geçmez iken Miran’ı görür görmez kalbinden vurulur. ️ Kader ağlarını örmüştü bir kere ne Reyyan’ın kurtuluşu vardı acılardan, ne de Miran’ın intikam yemininden vazgeçmek gibi bir niyeti.... Reyyan adı her geçtiğinde yüreğimi parçalayan Reyyan... Miran, yaptıklarına yaşattıklarına acımasızlığına diyecek söz bulamadığım adam. Senin için kaç beddua döküldü dilimden . Reyyan’ın masum güzelliğine, hayallerine nasıl kıydın? ️ Ben kitabı baştan sonuna kadar keyif alarak okudum. Hercai dizisi her ne kadar reytingler kırsa da izlemedim. Kitabı öncelikle okumak çok hoşuma gitti. Okurken düğün sahnesi çok merak edip dayanamayıp izledim. Tabiki de favorim kitap Sümeyye Koç’un kaleminin akıcılığı ve kurgusu çok güzeldi. Dizi tadında olan kitaplara bayılıyorum. Kitapla kalın.
HercaiSümeyye Koç · Epsilon Yayınları · 20173,298 okunma