·368 syf.····Okunma: 24 Nisan 2019 17:46 Genç Elitler
Kitap Efsane'nin ilk kitabı ve Warcross'dan sonra okuduğum ilk Marie Lu kitabı oldu.
Kitap gayet güzeldi. Fakat kitabın sonu eksikti. Enzo karakteri kesinlikle en sevdiğim karekterdi. Kitabı okurken, ''Sonuçta ana karakter ve bu 3 kitaplık bir seri. Ölmez. Ölse de ilk kitaptan ölmez.'' kafasından gidiyordum. Ama Enzo'nun ölmesi gerçekten şok edici oldu benim için. ''Keşke ölmeseydi,'' diyebilir miyim? Diyemem. Çünkü kitabı ben yazmış olsaydım, düşünüyorum da Enzo'nun ölümünden başka bitirici bir son yazamazdım. Kısacası Enzo'nun ölümü aşırı saçma olsa da, ilk kitaptan ölmesi yersiz olsa da bence böyle bitmesi iyi oldu.
Kitap hakkında en doğru söyleyebileceğim şey şu ki, Yazar kitapta yeni bir dünya inşa etmiş. Bu dünyaya karakterleri bırakmış, ve biz de onların yaşam savaşını, intikam hırslarını, içlerinde yetişen karanlığı okuyoruz. Kitabı eline geçen herkes okusun, okutsun. Kısacası Genç Elitler'i seversiniz. Ama okurken acı çekersiniz.
Ki bir kitabı okurken acı çekmek iyi bir şeydir. Çünkü eğer o acıyı hissedebiliyorsak, yazar burada duyguyu verebilmiş, iyi bir iş çıkarmıştır.
Yazarın Batman Gecegezen dışında tüm kitaplarını okumuş olarak söylüyorum, Yazarın en iyi kitabı.