2019 5. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2019 10:19
Bu Selvi Atıcı’nın okuduğum 5. kitabıydı ve yine çok keyif alarak okudum. Sınav haftam araya girdiği için biraz geç okumuş olabilirim ama olsun. Kitaba gelirsek... Yarasa.. Galiba hayatımda senin kadar güzel seven bir adam tanımayacağım. Mavi’ye olan sevgisini sonuna kadar hissettim. Yazarımız o kadar güzel kurgulamış,hislerini bize yansıtmış ki...Bir de kitapta geçen mekanların yazarımızın çocukluğundaki mekanlar olması kitabın bize geçmesini daha iyi sağladı bence. Kitap hakkında diyeceğim çok şey var ama okumayan arkadaşlara da saygısızlık etmek istemiyorum. Diyebileceğim Mavi’nin yerinde olsak aynısı yapabilir miydik? Affedebilir miydik? Ben son ana kadar Mavi’nin babasının öz babası olmayacağını düşündüm ama olmadı. Gerçekten çok zor bir şey. Onu da anladım. İçinde hiç geçmeyecek bir öfke var haklı bir öfke.. Ama aşkları gerçekten çok güzeldi. Yarasa’nın yeteneklerine hayran kaldım. Her şeyi önceden hissedip,anlayabilmesine... kitabın diğer sevdiğim kısmı ise Levent ve Eyüp ikilisi :) kitaptaki bütün karakterler gerçek olsaydı da ben de onlarla arkadaş olabilseydim keşke :) kitabın eleştireceğim kısmı sonunda yaşanan ayrılığın 3 sene gibi bir uzunlukta olması ve birbirlerini bulduktan sonra kitabın hemen bitmesi üzdü. Son olarak diyebileceğim ben okuduğum her Selvi Atıcı kitabını heyecanla ve büyük bir zevkle okudum. Yarasa’nın yeri bende ayrı oldu ama. Kesinlikle okumalısınız.
YarasaSelvi Atıcı · Nemesis Kitap · 2018428 okunma