Gönderi

9/10
·531 syf.·
2019 57. kitabı
Asıl yoksulluk ondan sonra başlıyor Bütün kara parçalarında Afrika hariç değil...
Kinyas ve KayraHakan Günday · Doğan Kitap · 202535,3bin okunma
··
768 Gösterim
7 Yorum
Bir
Hakan Günday
Hakan Günday
okuyucusu ve sıkı bir takipçisi olarak incelemede gösterdiğiniz özene teşekkür ederim,
Hakan Günday
Hakan Günday
kitaplarını bir ortamda okurken bile gerek değişik kapak tasarımını gerekse arka kapak yazılarını okuyanlar ne anlatıyor bu kitap,nasıl der? Ve bi süre sustugumu farkederim, herkes tarafından okunabileceğini dusunemediginden herkese tavsiye de edemem, bana göre mükemmel bir yazar, bir çok kişinin değinmekte zorlandığı ya da kaçtığı bir çok konuya değinerek sarsar okuyucuyu, alır duvardan duvara çarpar. Biter kitap ve kafanızda birbirinden belki de bağımsız sayısız soru bırakır. Nice kitaplarda buluşmak dileğiyle, saygılar.
Önceki 2 yanıtı göster
Hakan Günday farkı:)
Bir baba ve kız vardı kız 16 yaşında.. Babanın hesabını boşaltmasını istiyorlar kızını da rehin alıyorlar O kıza o korkan kıza yaptığı...
Tam tahmin ettiğim gibi. Kitapta rahatsız edici kısımlar var ancak okuyun sonunu pişman olmazsınız. Maalesef Kinyas ve Kayra gibi insanlar var aramızda.
Kinyas ve Kayra yı okumaya 20 gün filan önce başladım. Büyük bir keyifle akıcılıkla okurken bir sayfada okuduğumu ne yüreğim ne de meşrebim ne aklım hiçbir yerim kabul edemedi. O sayfayı okuduktan sonra bi kelimesini dahi okuyacak takatim kalmadı..Böyle erimek yok olmak istedim. Kötülüğün bu derecesini okumayı hazmedemedim. Kinyas ın yaptığı bir kötülük. Ve duygum geçer diye kitaba ara verme kararı aldım Araya bir sürü kitap aldım Aklıma geldikçe dumur oluyorum hâla. Bir gün geri kalanını da okuyup bitiricem inşallah.. Daha sağlam bir psikolojideyken.. Bu incelemeyi de kaydediyorum o zaman tekrar okuyacağım ve buraya neler düşündüğümü yazacağım inşallah.. Emeğinize sağlık☺️💐
Öncelikle teşekkür ederim Gülcan hanım. Hangi kısımdan söz ediyorsunuz öğrenebilir miyim? Merak ettim. Kendim tahmin etmek istemiyorum, spoiler vermemek adına :)
Bu yorum görüntülenemiyor
Sabah sabah hiç iyi gelmedi bu inceleme. Belki de sorgulayıp hiçbir yere varamamaktandır. Sorduğun birçok sorunun cevabı yok ya da ben bulamadım. :)) Sıradaki yazarların hepsi birbirinden değerli ama aç artık Saramago kitaplarının jelatinlerini lütfen... ;)
Önceki 3 yanıtı göster
Saramago eksik yanım tamamlayacağım :)
Reklam
Bu kadar soruya cevap alabilmek için cevapların olması lazım. Ki bu sorduğun soruların çoğunun cevabı yok Sn. Onur :)) Yine iyi bir iş çıkarmışsın arkadaşım. Arada felsefe ve psikoloji alanında kitaplar da okumalısın.. Ellerine sağlık.
Önceki 2 yanıtı göster
Teşekkür ederim:) Cemil Meriç okuyacağım bence hepsini kapsıyor.
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.