2019 17. kitabı
Okunma: 07 Mayıs 2019 22:54
Katıldıklarım Laikliği tam anlamıyla algılayamadığımız aşikar tabiki. Bunun yanı sıra ezanın Türkçe okutulmasının da tutulur bir yanı asla olmaz. Laik geçinip her türlü edep dışı davranışda kabul görmez tabiki. Yanı sıra milletvekillerinin devletin malı deniz düşüncesi korumalar, makam araçları, seyahatler bunları kullanan onlar parasını ödeyen bizler. Yıldırım hızıyla geçen maaşlara zamlar ama işciye gelince bir türlü bitmeyen görüşmeler hepsi göz önünde. Katılmadıklarım Yazar Atatürk heykellerine gönderme yapmış ama su anda yaşadığımız cumhuriyet rejimini kuran, herkesi hukuk önünde eşit yapan, cumhuriyet öncesi sokağa dahi çıkamayan kadınlarımızı her alanda erkeklerle eşit yapan Mustafa Kemal Atatürk heykelleri yerine İskilipli Atıf Hocanın veya Menemen olayını çıkaran şeyhlerin heykelleri olsa bu ülkede daha tatmin olur gibime geldi. Osmanlı padişahlarının vatan haini ilan edildiğinden yakınmış. Koskoca Osmanlı ordusunu Alman subayların emrine veren bizim subaylarımızı dışlayan savaşın sonunda da bir İngiliz gemisiyle İstanbul'u terkedenlerse burda mevzu bahis vatan hainliği değilde nedir bu? 10 Kasım'dan rahatsız oluşuna anlam veremedim. Allah uzun ömür versin şu anki cumhurbaşkanımız vefat ettiğinde onun vefat ettiği gündede anma yapılırsa sanırım buna övgüyü bitiremez. Günümüzde yaşanan her türlü olumsuzluğu Atatürk ilke ınkılaplarına yıkmasına anlam verilemez. Tabikide herkesin düşüncesi farklı ben bu çerçevede ele aldım. Herşey bir yana güzel insanı sıkmayan bir kitap.
Din Ve LaiklikYavuz Bahadıroğlu · Panama Yayıncılık · 2016224 okunma
"Sokağa çıkamayan kadınlar" 😂😂😂