Erkekleri suçlamayın
Çünkü yalnızca erkek değildi kadını ezen. Kadın kendi hayatından sorumlu olmaktan vazgeçerek kendi kendini de eziyordu.
·
5 Gösterim
3 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Birincisi komik değil ikincisi yine erkekler yuzunden kendi hayatlarından vazgeciyorlar hayatlarını onlara adıyorlar ve onların yaptıkları da gözler önünde
Siz daha bu zihniyette oldukça kadın kocasından ayrıldıysa ve kocası onu öldürdüyse kesin kadın birşey yapmıştır haketmiştir düşüncesinde ilerledikçe kimse mutlu olamayacak. Ne erkek ne kadın ne de evlat. Karşı cins diye birşey yoktur insan vardır insan olduğu için değer verirsin. Allah'ın verdiği canı almak erkeklerin görevi değildir.
Kadın hakkında herkes çene çalıyor ama o çene çalanların çoğunda da icraat yok! Bi bırakın kadını ya; hakkında konuşmayı da, hayatlarını mahvetmeyi de bırakın. Herkes kendine baksın, kimse kimsenin hakkında avukatlık yapmasın hiç samimi gelmiyor.
Emir Asaf
Gönderi Sahibi
Yaw sanırsınız hakaret ettik alıntıdır diyoruz Sofienin dünyası adlı kitaptan niye hemen celalenmeler başlıyor
Emir Asaf
Gönderi Sahibi
Fikriniz için tesekur ederim haklisiniz biraz