Siz Ne Düşünüyorsunuz:))
Türkiyede Kadınlar Polis Olabiliyorsa Askerde Olabilir Onlarada Zorunlu Kılın😂😂
Anket
Zaten olabiliyorlar, zorunlu kılınacak bir şey de kalmadı. Erkeklerin bile yaptığı zorunlu askerlik süresi kısaltıldı profesyonel orduya geçiş başlayınca halihazırda TSK'da fazlalık ve bu her dönem artıyor. Vatani görev olan, zorunlu askerliğimi, patates soymaktan öteye gecmiycek veya mıntıka temizliği veya ruh hastası komutanların stres topu olmak... Ha tâbi, asker ocağı bu çok şey katar bir insana o ayrı. :D o yüzden patates soymak demekle de özetlenmez sadece önemli bir yer sonuçta. Neyse işte kadınlara gerek yok olağanüstü bir durum olmadığı sürece askerlikte. Ülkeye bir hayli katkıları olacak çok daha güzel alanlar var onlar için. :D
F. ✷
Ayni elbiseleri giyince insh trip atmazlar 😅😂😂
"Her Türk asker doğar"
F. ✷
Esra sen asagida bizi linc ettin gidecekmisn gitmiyrcekmisn 😂😂
Niye olmasi Türkler eskiden sadece erkeklerin degil kadinlarinda savaşa katilma hakki verirdi savaşci millet ozelligi sebebi ile guzel olurdu ben isterdim iki hain de ben vuram
Iste onun genel adina savaş diyorum 😂
Araştirmalara göre kadinlar kas gucü geliştirildiğinde erkekler ile eşit güce sahiptirler, tabiki erkekler dogal halleri ile kas guçleri var ülkemin kokona kizlarından degilde nene hatun, kara fatma gibi kurtuluş savaşinda düşmanla birebir savaşmiş kadinları düşünursek kadinlarda savaşır. :)
Allah bizi takva sahibi olanlardan eylesin
Başının üzerinden 2 keleş mermisi geçince görürüm o zaman. Zorunlu diye birşey olamaz.
Siz de çocuk doğurursanız yaparız biz de, hayat müşterek ;))
F. ✷
Ahahaah olabilecek seylerden ornek verebilirdin cocuklara baksinlar ev islerini yapsinlar die olur du bu cok sacma