2019 138. kitabı
Bir yandan eğlenceliydi ama diğer bir yandan kız çok gurursuzdu. KIz aşağılanırken dahi adama tutkusundan vazgeçemiyordu. Finale doğru da öyle aşağılayıcı şeyler oldu ki yazasım gelmiyor. İnsan aşk okumak istiyor ama böyle kitaplar heves kaçırıyor. Sevmedim.
İntikamla GelenJennifer Royce · Mortena Yayınları · 2016188 okunma
Tarihi romanslarin en büyük sorunu güçlü otoriter zeki çekici ama beş para etmez adamlar şu aşağılayıcı şeyler kısmı karşısında her şeyiyle harika ama gururunu yitirmiş kendi değerini bilmeyen kadın konsepti bu kitaplarda başımı o kadar ağrıttı ki adam kadını absürt sadece kendi çatlak kafasında bir anlamı olan sebepler dolayısıyla aşağılamak için yapmadığını bırakmaz bizde kadın karakter ,aralarındaki tutku ve adam bok kafalı olmasa hikaye harika olacak diye okuruz en son adam son bir büyük eşeklik yapar ve aklı başına gelir ve her şeyiyle rüyaların adamına dönüşür ki teknik olarak o kadar imkansız ki durum o kadar çok okudum ki bu konsepti düşünüyorum da tarihi romans yazarları "daddy issues" denilen illetten ileri seviyede muzdarip sanırım. içten içe ciddi özgüven sorunları olan mutsuz kadınlar olduklarını düşünüyorum artık bende büyük yoksunluklar içinde olduğuma karar verdim bu aralar sırf o aradalarindaki tutkuyu hissetmek için bu kitapları okuyup duruyorum sonra erkekler Mal mal davranıyor bende her seferinde buna karşı kadının davranış şekli yüzünden kriz geçiriyorum o yüzden yorum için teşekkürler belli ki aynı konseptle karşı karşıyayım o kadar çok okudum ki son zamanlarda ;anlayabiliyorum artık kitaba başlamayacağım bile