İnsanların hepsi belirsiz bir süre için ertelenen ölüm cezasına mahkûmdurlar.Hepimiz aslında kukla gibi asılmış zamanı geçtikten sonra düşen kuklalarız ya bizim ipimizi kim çekiyor?
Şu an siyaset dedikleri koca çocukların elinde bir sağa bir aola savrulup onların istediği kadar yaşayıp gidiyoruz.
Zindancıların yoğun olduğu yerde cellata gerek yoktur.Şu an ki döneme ne kadar benziyor aslında konuşabiliyorsun ama konuştuktan sonra ne olucağını bilmeyip kendini korkuların eceliyle dört duvar arasına baktığın dönemdeyiz.
Bir hakimin içinde iyilik, merhamet diye bir şey yoksa her şeyden umudunu kesiyorsun. Ve sonrasında konuştuğunda herkes seni haksız bulur çünkü herkes cellatlarına aşık olmuştur.Çünkü herkes uyuyor uyandıracak bir büyük de olmayınca hem kukla ipin hem özgürlüğün hem hayatın gidiyor.