·376 syf.·
2019 43. kitabı
On beş yaş. Bu kitap, bilmiyorum, bana on beşinci yaşımı en baştan yaşattı. Tarif edemiyorum. En başlarda kitabın uslubu biraz garibime gidiyordu. Sürekli “garip.” “garip.” Gibi söz tekrarları
Aristo ve Dante Evrenin Sırlarını KeşfediyorBenjamin Alire Sáenz · Dex Yayınları · 20172,951 okunma
1 +1'leme
6bin Gösterim
Bugüne kadar okuduğum en iyi yorum.
ya esin ağlarım ama 😭😭 tesekkur ederim ama BUNU HAK ETMİYOR BU YORUM 😭😭
cümlelerini okurken kitabı okurken hissettiğim o kalp kırıklığı geri geldi sanki, iki kat etki yarattı bu. yorumunu tıpkı kitabı okurken olduğu gibi dolu gözlerle okudum. hislerini böylesine açtığın ve benimkileri de yeşerttiğin için teşekkürler, iyi geceler <3
yaa şuan ne kadar sevindiğimi anlatamam.. eğer böyle hissettirebildiysem ne mutlu bana. asıl ben çok teşekkür ederim 💛 :")
Kitabi okumadım. Yazarı tanımak için aradığımda bu yorumu gördüm, benim 15 yaşımın üzerine yarım asırdan fazla zaman geçmiş. 70 yaşındayım ama gençleri, 15 yaş ve sonrasını daha iyi anlamak isterim hep. Evet bu kitabı okumalıyım ama bu yorum bana çok şey anlattı ve öğretti. Çok teşekkür ederim sevgili summer. Yolun açık olsun.
Bu yorum görüntülenemiyor
Kitabı bugün aldım ve teşekkkür ederim bu güzel düşünceniz için ♥️
Yazdıkların uzaya kadar gitmedi emin olabilirsin . O kadar hissederek yazmışsın ki sonuna kadar gittim İnan. Kendinle yüzleşmene sevindim. Derler ya çok kitap okuyun , okumaya devam edin , hangisinin hayatınızı değiştirebileceğini bilemezsiniz 🙏 Yüreğine sağlık sadece listedemdeydi yorumundan sonra kesinlikle okuyacağım …