2019 25. kitabı
Okunma: 22 Aralık 2019 01:20
Birinci kitapta belirtiğim gibi kitabın serisini baya önceden okumuştum ve beni baya etkisi altına almıştı o yüzden seriye tekrardan başlamıştım ama ikinci kitap birinci kitap gibi beni etkilemedi ve sarmadı.Kitabımız abla ve kardeş üzerine kurulu.Ana kız karakterimiz birinci kitapta kız kardeşini kaybetmişti ikinci kitapta buluyor ama kız kardeşin deki bazı değişiklikler var.Bu değişiklikler için çözüm yolu arıyor bir yandan da ailesini güvende ve bir arada tutmaya çalışıyor.Ana kız karakteri seviyorum güçlü bir kız karakter ama beni bu kitapta rahatsız eden kardeşini bu kadar severken bir değişiklik yüzünden kardeşine takındığı tuttum.Bu beni hem sinir etti hemde rahatsız. Onun haricinde birde Raffe var.Kendisi çok beğendiğim bir erkek karakter.Gerçekten seviyorum.Birinci kitabın sonununda Raffenin ana kız karakterimize karşı duyguları olduğunu az çok sezmiştik.İkinci kitapta ikisin birlikte olduğu sayfalar çok az yazar aralarındaki elektriklenmeyi hissettiriyor ama bence yetersiz kalmış .Onun haricinde kitap gayet sürükleyici tavsiye ederimmmmm.
Kıyamet SonrasıSusan Ee · Dex Kitap · 2017667 okunma