·448 syf.····Okunma: 02 Ocak 2020 19:58 Yılın ilk kitabını bitirdim hem de kısacık bir zaman diliminde. Bu kitabın yeri bende çok ayrı demiştim. Çünkü oğlumun adı da Ayaz. Ah ne güzel kitaptı be!
.
.
Ayaz ve Mine çok talihsiz bir olay ile tanışıyorlar. Mine'nin hayatı alt üst oluyor. Ayaz ise hayatına giren bu kadını arıyor her yerde. Öyle böyle derken yine yolları kesişiyor ve sonrası ah ah... Sayfalar sular seller gibi aktı gitti. Uzun zamandır böyle akıcı kitap okumamıştım. Uzun soluklu romanların arasına nefes almak ve kafa dinlemek için okunacak harika bir kitap.
.
.
Benim oğlum da Ahmet Ayaz abisi gibi sevdiği kadını hiçbir şekilde bırakmayan, üstüne titreyen, aşkına sahip çıkan, ezdirmeyen, koruyup kollayan bir erkek olur umarım.
#parlakmeltemkitapligi