···Okunma: 01 Ocak 2020 19:34 Çok fazla wattpad kitaplarını okumasam da bu kitaba bir arkadaşım aracılığıyla bir şans verdim. İlk başlarda birazcık sıkıcı olsada yan karakterler eklendikçe ve sayfalar ilerledikçe kitap çok heyecanlı ve keyifli bir hâl almaya başladı. Kitabın başlarında biraz sıkılsamda son 200 sayfayı yaklaşık bir gün de okuyup bitirdim. Bir an önce serinin 2. ve 3. kitaplarını okumak için sabırsızlanıyorum.
Kitabın konusundan biraz bahsetmem gerekirse;
Kitap genç bir kızın(Beren) abisinin şiddetinden kurtulmak isteyip kaçmaya karar vermesiyle başlıyor. Beren bir gece her şeyi ayarlayıp yola çıkıyor ve adeta hayatının bütün gidişatını değiştirecek olan James ile tanışıyor. James ise Beren'in tanımıyla kitabimizin ana karakteri olan lacivert. James ile tanışmasının ardından hayatında hiç görmediği kadar teknoloji dolu bir hayata adım atıyor. Ve artık önünde eski hayatından tamemen farklı bir hayat oluşuyor.
Başta da bahsettiğim gibi kitabı gerçekten beğendim. Eğer bilim kurgu, aşk türünde kitaplardan hoşlanıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
Söylemden geçmeyeyim kesinlikle en sevdiğim karakter Mike oldu.