2019 7. kitabı
Okunma: 31 Aralık 2019 08:29
🩸 Sinan Tuzcu’yu oyunculuğu ile tanımayan yoktur aramızda. Ekim ayı, Ankara Kitap Fuarında Böcek adlı kitabı için imza gününe geleceğini öğrendim. Kitabını aldım fakat kendisinin kitap fuarında rağbet görmediği için erken ayrıldığını görevlilerden öğrenince şaşırdım ve üzüldüm açıkçası. Kitabının da güzel olmadığını düşünerek okumaya başladım. . . 🩸 Ve kitaba başladığım anda düşüncem tamamen değişti. Adam incelikli bir kurguyla yazmış. Asla sıkmıyor, her bir sayfayı merakla değiştirdim. Tek kelimeyle harika ötesi ️ . . 🩸 Konusuna değiniyorum hemen; önemli haberlerle tüm dikkatleri üzerine çeken gazeteci Aylin Uncu başkahramanımız. Ve hayatına yerleştirilmiş bir böcek olan Özgür, Aylin’in sonradan öğrendiği gerçek adıyla Ali. Aylin’in, sevgilisi sandığı Özgür tarafından bütün hayatı, yazışmaları, günlükleri ilgili mercilere iletiliyor. Aylin tüm bunları öğrendiğinde ise.. . . ️Dikkat GERİLİM içerir ️ . . 🩸 Merak uyandırdığını düşünüyorum hepinizde, ben merakla okudum her bir satırını. Hikayenin devamını okuyun isterim, herkese bol okumalı günler diliyorum Sinan Tuzcu
BöcekSinan Tuzcu · İnkılap Kitabevi · 2017122 okunma