Unutmak...
Güzel anıların unutmak denilen fiile takılı kalması ne kadar da kötü bir şey. Sadece onunla sınırlanması, kısıtlanması. Bir insan için güzel bir ânı unutmak, hatırlayamamak ne kadar da yıkıcı... Mesela karlı bir sabaha uyandığında ve camı açtığında duyduğun sesleri, gördüğün beyazı.. Kim unutmak ister ki?
Allah izin verirse geliyorum bekleyiniz. Özlemin en güzel yanı da sanırım bu. Kavuşmanın verdiği mutluluk duygusu🌠 (Tarifsiz)
Kesinlikle🌹
Papatya olsan daha iyi ama sen bilirsin 🌼 sonuçta kişi neyi severse güzel o'dur ki seven de sevdiği olmak ister zaten🙈
O da olur😄
Şu şehir çok kalabalık ama insan insana çok tenha... (Kalabalığım olmanız dileğiyle💮)
İnsan insana hep tenha... O kalabalığa ne karışmak mümkün ne de bırakıp gitmek. En iyisi mi ben bir kenarda sizin sevginize muhtaç bir nergis olayım. Siz ister sulayın ister kurutup defter sâhifesinde yer verin. Bu kadarı ziyadesiyle yeter.😊🌠
Ya da kim unutmak ister bir çocuğun annesine seni özledim deyişini... (Sanırım özlediğim ve çocukluğumun hakikat ile buluştuğu tek yer anılarım) Çok güzel bir yazı kalemine, yüreğine sağlık CANfeza🌼
Ya da kim unutmak ister sevdiği insanı beklerken ki sevincini? (siz de onlardansınız😊)