Geceye şiir beklerim ?
Şiir
...Sensizlikle doldurmuş tek bardak içeceği Bilinmezlik üzerine yazılmış onlarca roman Soyut bir Sen'e varmış geleceği Sayfalarca yazılar yazan hayali kahraman Sensizlikle doldurmuş tek bardak içeceği...😂 EMİN KARAHAN
Tesekür edrim şiir için
Sana gitme demeyeceğim. Üşüyorsun ceketimi al. Günün en güzel saatleri bunlar. Yanımda kal. Sana gitme demeyeceğim. Gene de sen bilirsin. Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim, İncinirsin. Sana gitme demeyeceğim, Ama gitme, Lavinia. Adını gizleyeceğim Sen de bilme, Lavinia.
Teşekkür ederim
Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin. Niçin yaratıldığını. Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini. Uzun uzun seyredersin aynalarda güzelliğini. Boşuna geçip giden günlerine yanarsın. Dolar gözlerin, için burkulur. Sevmek ne imiş bir gün anlarsın. Ü.Y.Oğuzcan
Teşekkür ederim şiir için hocam
Akıl Gözü Seni bulmaktan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim. Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep, hep yeniden başlamak isterim.
Özdemir Asaf
Özdemir Asaf
Teşekür edrim
Adın üç kere geçti saçma sapan bir filmde yalnız olsam çok ağlardım ama annem bakıyordu otoban dolusu gürültüyü sıkıştırıp beynime anne dedim, hadi çay koy da içelim..
Ali Lidar
Ali Lidar