2020 10. kitabı
Okunma: 22 Ocak 2020 22:44
Okudum bitti. Serinin ilk kitabını iki sene önce okumuştum. Çok sevmiştim ilk kitabını. Büyük beklentim vardı. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Yazar kalemini her geçen gün daha da geliştiriyor. Özlemişim Ulaş ve Arya 'yı okumayı. Aşkın en saf halini okuduk.. Karakter çok genç ve çok olgunlar. Ulaş yaşadığı vicdan azabı beni etkiliyor. Suçlu olmamasına rağmen o vicdanı rahat olamıyor. Babasının yaptıkları için pişman üzgün ve intikam peşinde. Bazı şeyler gün yüzüne çıkıyor. Ulaş'ın kıskanması çok tatlıydı. Şiir okumaları yok mu beni benden aldı. Bana da böyle biri nasip olsun . Ulaş ve Arya' nin kitaplar hakkında konuşmaları çok güzeldi. Ulaş kendinden fazla Arya'yı, Arya kendinden fazla Ulaş'ı düşünmesi ne tatlı bir çiftiniz. Argun, Kutay ikilisine de bir sevgili lazım artık dimi. Bahadır ve Esra ikilisine bayılıyorum. Deniz ve Erim' i az okuduk. Artık Erim de sonunda bazı şeylerden emin oldu. Valla sana biraz gıcık olsamda iyisin iyi. Eren ben seni çok seviyorum. Ulaş ve sen güzel bir dostluğunuz olacak. Yalnız Bahadır, Kutay ve Argun siz nasıl zamanında benim Ulaş'ima kıydınız. Çocukta olsanız size kızdım. Sonu beklediğim gibi oldu. Kafamda deli sorular az çok tahmin ediyorum bakalım. Tahminlerim tutacak mı üçte. Serinin devamını dört gözle bekliyorum. Kimler okudu bakalım?
Ateş 2Filiz Puluç · Agapi Yayıncılık · 20191,851 okunma
1.036 Gösterim
Kitabın pdf i varsa atabilir misin?
Hazelnutlibrary
Bilmiyorum var mı