···Okunma: 28 Ocak 2020 19:19 Kitabı az önce bitirdim ve hâlâ gerginliğimi atamadım üstümden.
Kitabın sevmediğim tek kısmı sonunda bir şeylerin eksik kalmış olmasıydı. Bunu normal karşılamıştım başlarda çünkü çok fazla karakter var ve tam olarak onlardan bahsetseler çok uzun bir kitap olurdu. Ama sonuna geldiğimde Kirby'nin ağzından küçücük bir bölüm okusaydım daha iyi hissedermişim gibi geldi. Kirby'ye karşı ne hissetsem bilemedim bundan dolayı. "Neden böyle bir şey yaptı?" sorusunun cevabı da olmayınca kendimi biraz boşa okumuş gibi hissettim.
Sanırım ilk defa bir kitapta karakterlere göre puan vermiyorum. Bunun sebebi eğer onlara göre puan verseydim puanın -5 olacak olması ama bu da bir başarı bence (:
Söyleyecek çok bir şeyim yok ama şunu söylemem gerekiyormuş gibi geldi. Kitabı okurken sürekli 13 Reasons Why'ın farklı bir versiyonunu okuyormuşum gibi hissettim ve birazcık tuhaf bir histi ama hoşuma gitti, tam çözemedim o kısmı.
Not: Kitabı 18 farklı yazar yazmış. Bölümler farklı yazarlara ait. Yazarlara bir göz atayım derken Courtney Summers'ın ismini gördüm ve sanırım çığlık attım.
Birinci nota ek olan not: Courtney Summers, Yabancı Yayınları'ndan çıkmış olan Uyanış'ın yazarı. Çok fazla kişi beğenmemiş olsa da ben o kitabı baya sevmiştim :)