2020 7. kitabı
Tür değişikliği yapmak bazen iyi oluyor. Historical ve Erotik dışında okumayı sevdiğim bir diğer tür de psikolojik gerilim. Gözlerinin Ardında'ya tavsiye üzerine başladım ve çok sık karşıma çıkıyordu. Kitap olarak başları biraz durağan başlıyor ama o kadar merak ediyorsunuz ki nasıl bittiğini anlamıyorsunuz. Sonu hiç beklemediğim bir şekilde bitti bence kesinlikle filmi olsa daha güzel olur. Tam film olacak kitap. Louise bekar ve çalışan bir annedir. Bir gece barda oldukça etkileyici bir adamla tanışıp yakınlaşır fakat bir kaç gün sonra bu adamın yeni patronu olduğunu öğrenir. Üstelik adam evlidir. David ve Louise yaptıklarından pişmanlık duysa da birbirlerinden uzak durmayı başaramazlar ve Louise bu sürede David'in karısı Adele ile arkadaş olur. Bu mükemmel kadının nasıl olupta aldatıldığını anlayamaz. Adele'in David'den korktuğunu fark etmesi bu gizemin üstüne gitmesine neden olur. David ona karşı bu kadar sıcakken karısı ondan neden korkmaktır? Aynı zamanda uyku problemleri çeken genç kadına yardımcı olmak adına Adele'in verdiği bir günlük üçünün de hayatlarını değiştirecek kadar büyük sırları saklamaktadır. Üç kişi sır tutabilir... Tabi ikisi ölüyse. "Bak, benim için karını terk et demiyorum sana. Senin için önemli olmadığımı..." "Önemli olmadığını mı?" diyerek sözümü kesti. "Sen benim hayatımdaki tek güzel şeysin. İşte bu yüzden çok dikkatli olmam gerek. İşte bu yüzden seninle evliliğimi ya da hayatımı konuşmak istemiyorum. Bunların hiçbirinin aramıza girmesini istemiyorum."
Gözlerinin ArdındaSarah Pinborough · Yabancı Yayınları · 20181,349 okunma