···Okunma: 05 Şubat 2020 00:53 Evet bir serinin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz .. Cat ve Bones’in 7 kitaplık hikayeleri bitti ve kitabın sonu cidden seriye veda ettiğimi tam anlamıyla hissettirdi Serinin ilk 4 kitabını çok sevmiş. 5 ve 6. kitapta sıkılmış , nihayetinde son kitapta hak ettiği finali yaptığını düşünüyorum
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Serinin 6. Kitabında Don’un yerine geçen baş belası bir Madigan çıkmıştı piyasaya.. Şüpheli adamımız büyük bir sır saklıyor ve Cat’in amcası Don da bu sırrı saklamaya kararlı. Baş düşmanının sırrını korumaya çalışan amcasına bi anlam veremeyen Cat, önceleri işin aslını öğrenmek için acele etmemişti . Taki eski çalışma arkadaşlarının hepsi ortadan kaybolana kadar.
Şimdi kesinlikle bu sırrı öğrenmeli ve bu yüzdende kendisinden kaçan amcasını ne pahasına olursa olsun yakalayıp konuşturmalıdır.
Bi çok aksiyonlu olaydan sonra işin aslını öğrenen Cat’i ise büyük bir sürpriz bekliyor. Öyle ki , o sürpriz yeniden bir savaş başlatabilecek boyutta. Bunu önlemek için hayatlarını ortaya koyacak olanlar, sonunda başarabilmiş mi ? Okuyup öğreniyoruz
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dediğim gibi finale yakışır bir kitaptı kesinlikle. Bol aksiyonlu ve yer yer yüreği ağıza getiren sahneleriyle kalbim hop hop etti Fantastik severlere seriyi zaten kesinlikle tavsiye ediyorum ve umuyorumki yarım kalan yan serilerini de yayınevi bir an önce tamamlayıp bizi sevindirir