2020 9. kitabı
Okunma: 19 Şubat 2020 20:41
Dosto'nun gereksiz uzun kitabı Budala'nın, Suç ve Ceza'nın yarattığı etkinin yanından bile geçmemesinin ardından, onurum söz konusu, dikkatleri tekrar üstüme çekmek istiyorum, diyerek kaleme aldığı
Ebedi KocaFyodor Dostoyevski · Öteki Yayınevi · 20073,527 okunma
Numan Bey saygılar öncelikle. Ben de kendi çapımda bir Dosto okuma listesi yapıp epey yol katetdim bu eseri eledimdi ben ama yanlış kararmış sanırım emeğinize sağlık çok teşekkürler.
Önceki 2 yanıtı göster
El MadrigalEl Madrigal merabalar :) öyküler, başkasının karısı, öteki, ev sahibesi, beyaz geceler, ezilenler, yeraltından notlar, budala, kumarbaz ve karamazov kardeşler ben suç ve cezayı daha önce okudum bu listenin sonunda tekrrar okuyacağım ama görüldüğü üzre yeni eklemeler yapılıyor değişiyor bazen planlar ben size Oğuzun şu videosunu izlemenizi öneririm. 👉youtu.be/0i9F0L1dcsM
1 yanıtı göster
İyi ki okudum dedirten bir inceleme daha; elinize sağlık. Diğer Dostoyevski incelemelerinizden bazılarını okumamış olduğumu fark ettim. Vakit varken onları da okuyayım:)
Çok teşekkürler Neşe hanım. Umarım diğerleri de faydalı olur.
Bu yorum görüntülenemiyor
Her şey çok güzelde bir de sonunda şöyle oluyor böyle yapıyor gibi spoller vermeseniz daha iyi olacaktı.
Benn kitabi sonuk buldugumu soylemek isterim , basta daha surukleyiciydi sona dogru beni asagi ceken bir duruma donustu acikcasi bir an once bitsin diye dusundum
Çok iyi 👏
Çok teşekkürler hocam. 🤘