2024 2. kitabı
Okunma: 30 Ağustos 2024 00:00
Bir insan ne zaman acımasız olur ki Yada acımasız olmak için ne kadar acı çekmek gerekir ? Elif çok zeki çalışkan bir kız. Babasının erkek evladı yerini alan kızı. Erkek gibi büyüyen araba tamirinden atış yapmaya hemen herşeyi bilen. Oldukça zeki bir öğrenci. Hayali cerrah olmak ve girdiği sınavda bunu başarabilmişti. Tıp kazanmış ve hayaline ilk adımını atmıştı Yaşadıkları hayallerini yıkacaktı bundan habersiz hatasını yapmıştı ve okuldan sevdiği adamla çıkıp onunla birlikte yaşamaya karar vermişti. Ailesini arayıp kaçtığını söylediğinde yalvardı babası dönsün diye ama Elif yaşıyacaklarından habersiz mutlu olacağına inanıp kapatmıştı telefonu. Bi daha aradığı numaraya ailesine ulaşamıcağını bile bile. Sevdiğim dediği adam kandırmış ve Elifi başka bir adama satmıştı. Böyle başladı kızın kötülükleri. Başlarda isyan etti ailesini aradı ama annesi onu kabul etmedi. Kendi başının çaresine bakması gerekiyordu artık. Önce uzun bi süre bir villa da tutuldu. Burda bir kızın hayatını kurtardı ve cesaretiyle patronları kendine hayran etti. Bunun üzerine daha gizli görevlere gönderilmesi ve eğitilmesi için Okan Emre Akın ve Derman ile birlikte yaşamaya başladı. Elif artık Nehirdi. Okandan dövüşmeyi Emreden dil eğitimi Akından atış yapmayı öğrendi. Derman ise taşıması için giyineceği plastikleri üretiyordu. Bir çok tehlikeli işlere girdi defalarca vuruldu. Sonunda polis tarafından yakalandı işkencelere maruz kaldı günlerce elektrik verildi ve sonunda Ersin polisin konuşmasıyla 4lü ekip hariç bütün patronları açığa çıkardı. Hatta iş birliği yaptı ve patronların yakalanmasını sağladı. Ve çatışma içinde vuruldu. Okan Akın Derman ve Emre kızın yokluğunda dayanamadı ve çok alıştıklarını anladılar kurtulduğunu öğrenince kurtarmaya gittiler. Okan ise farklı duygular hissediyordu Nehire karşı. Nehirde Okana karşı. Sonunda Ersin sayesinde polislerden ve çatışmadn kurtulup kaçıyorlar ve farklı bir yerde Nehiri tedavi ediyorlar. Sonrada birlikte yurtdışına kaçıyorlar. Ama anlamadığım şekilde kitabın sonunda sanki 2.cisi çıkacakmış gibi açık kapı bırakıldı. Umarım çıkar çnkü gerçekten severek okudum. Sevilay Atıcının 2. Kitabını okudum bununla ve hayran kaldım sabırsızlıkla diğerlerini okumayı istiyorum.
Ben İyi Bir KızdımSelvi Atıcı · Nemesis Kitap · 2019292 okunma