2020 4. kitabı
" Adım Miracle - Mucize - ama kimseye söylemiyorum çünkü utanç verici; hele de sosyal hizmetler himayesindeki bir çocuk için. Belki de annem doğduğumda hayatın mükemmel olacağını sanmıştı ama değildi, hiç olmamıştı. " . . . Öyle güzel öyle sıcacık bir hikâyeydi ki okuduğum resmen sarıp sarmaladı beni. Önce içim de ki çocuğa sarılıp sonra da Zac ve Ira'ya sarıldım ️ İki kardeş henüz çok küçükken annesiz babasız kalıyorlar ve hayatlarını Skilly Yurdu'nda geçirmek zorunda kalıyorlar. İçlerinde ki aile hasreti koruyucu aileye hem gitmek isteyip hem gitmek istemeyişlerinde ki masumiyet beni oldukça etkiledi. . . . Belki biraz spoi vermiş olacağım ama özellikle Zac'in annesini gördüğünü sandığı ve onu aradığı o kısım da ciğerimi bıraktım diyebilirim Anne baba olmak sadece onları dünyaya getirmekle olmuyor işte onlara bir yuva olamadıktan sonra hiç bir anlamı kalmıyor anne baba olmanın. . . . Çocuk masumiyetinde bir kitap okumak ister okurken gökyüzünü içinize çekmek isterseniz veya ileride çocuğunuza okuyacağı sımsıcak bir hikâye bırakmak isterseniz #gökyüzüözlemi okuyunuz okutturunuz.
Gökyüzü ÖzlemiS. E. Durrant · Bilgi Yayınevi · 201959 okunma