Puan vermedi·216 syf.··Beğendi
···Okunma: 03 Mart 2020 13:02 Kitaba başlamadan önce okuduğum yorumlardan ve kötü karakterlere karşı duyduğum ilgiden Levana'ya hayran olamaya hazırlamıştım kendimi.
Kitabı okuyan herkes Levana'ya sempati duyduğunu kötülüğünün geçmişine bağlı olduğunu söylüyordu. Ben de her zaman kitaplar ve filmlerde kötü karakterlere hayran olduğumdan büyük beklenti ve heyecanla başlamıştım. Nitekim beni hayal kırıklığına uğrattı. Kesinlikle sempati duymadım ve haklı olduğunu düşündüğüm anların sayısı bu elin parmağını geçmez. Marissa Meyer elinden gelen her kitap gibi bu da yazım açısından, hikayenin işlenişi açısından harikaydı ama Levana gerçekten geri döndürülemeyecek kadar kötü.
SPOİLER
Eğer Evret ölse ve Levana bunun üzerine kötü olsa kabul edilebilir. Ama onu Levana'nın öldürmesi kabul edilemez. En başında elinde bulundurduğu gücü kötüye kullanması, ona aşık olmayan birine sihir yapması. Levana kötü biri. Zeki, kurnaz ve politik ama kesinlikle kötü. Yaptıkları saçma demiyorum. Halkı ve kendi için en iyisini yaptı belki ama bunları yaparken tek düşündüğü çıkarlardı. Ne diyeyim kötü olan kazandı.
SPOİLER