2020 2. kitabı
Okunma: 03 Mart 2020 15:29
#okudumbitti Serinin ilki olan #aşkherseyiaffedermi kitabını en az 3 kere okumuş birisi olarak Çilek Mevsimini de defalarca okuyabileceğimi düşünüyorum. Ilk görüşte aşka inanır mısınız? Kahramanlarımız Mira Aras Ve Yağız İlhanlı'nın Çilek Kokulu Aşklarını okuyoruz bu kitapta. Mira, tüm doğallığıyla etrafındaki herkesi büyüleyen, mutlu ve Kusursuz bir Hayat yaşayan Çilek kokulu Kadın. Yağız'ın Hayatına girmesiyle aşkı, tutkuyu ve malesefki acıyı özlemi en çok çeken o oldu. Yağız Bir kadına bağlanmayı düşünmeyen bir adam, yani ilişkileri bizim tabirimizle hep gecelik olmuş. Taki ogün kafede Çilek Kokulu Kadınla karşılaşana kadar. Bir kahve içmek için uğradığı o kafede hayatının Kadınıyla Karşılaşacağını nereden bilebilirdi ki ? Üstelik başında cok büyük sorunlar varken. Sırf bu sorunlar yüzünden kendine söz verse de kendini orada bulmuştu. Sevdiği Kadını Korumak Uğruna Ondan Vazgeçmiş bir adam, geri döndüğünde Mira'yı bulabilecekmiydi ? ¤ Harika bir aşk.. Akıcı bir kalem.. Gülümseten, Kızdıran, Hüzünlendiren Bir kitap. Doyulmaz aşk romanları seven insan olarak yine 2 gun de bitirdim kitabı. İzlemeli kitap diyorlar ya ondan işte benim için... Gerçekten Seviyorum Bu Kadının Kalemini
Çilek MevsimiBurcu Büyükyıldız · Ephesus Yayınları · 2016609 okunma